Thursday, February 14, 2013

THE PROM

Přišla událost, na kterou se středoškolačka jako já, těší celou střední školu - maturitní ples. Od začátku mi bylo jasné, že nabídka šatů v mé cenové kategorii mě rozhodně neuspokojí, protože jsem měla celkem specifické požadavky. Šaty dlouhé, černé, trochu provokativní, ale pořád konvenční pro takovou událost. A proto mi zbývala jedna možnost - ušít si je.
Abych se přiznala, na poslední chvíli mě zachránila moje maminka, bez ní bych šla pouze v sukni. Pravda je taková, že jsem všechno nechala na poslední chvíli, proto jsem ještě 3 dny před plesem neměla žádné šaty. Nakonec jsem se v předvečer plesu doma procházela v šatech mých snů a nemohla se vynadívat.

Druhá věc byla - vlasy a líčení. Nejdřív jsem měla plány na složitý účes, který bych si musela nechat učesat. Potom jsem polevovala na nárocích a nakonec jsem se učesala i nalíčila sama. Za všechno vděčím hodinám strávených na youtube a taky mému koníčku - fotografování. Dopadlo to tak, že jsem česala ještě svojí sestru a kamarádku a byla jsem po tomhle maratonu na sebe patřičně pyšná.

Celý ples utekl rychlostí světla. Všechno jsem si užívala do poslední kapky a tak nějak nezbyl čas nechat se vyfotit tak, aby byly vidět pouze mé šaty. Což je trochu škoda, ale i tak vám mám co nabídnout.




A jedna sice trošku rozmazaná, nicméně tylová aplikace na ní vyniká lépe, než na kterékoli jiné fotce


Ples byl neuvěřitelný zážitek, zopakovala bych si to klidně dvakrát i třikrát, na afterparty jsem si doslova utancovala nohy a tady je důkaz:




8 comments:

  1. Sluší ti to!:) Nechceš se vzájemně sledovat?

    Vik Ladyla

    ReplyDelete
  2. Ty jsi byla úplně kouzelná, už jsem se naobdivovala na fb a musím tě pochválit ještě tady. Fakt jsi zazářila.

    ReplyDelete
  3. Ty šaty jsou boží:O a tobě to tam neskutečně moc sluší

    ReplyDelete
  4. jee, moc ti to sluší! :) jsi nejhezčí!

    ReplyDelete
  5. moc ti to slusi, obdivuju, ze ses ucesala sama - naliceni jeste zvladnu, ale delat si sama slozitejsi uces, to mi zrovna nejde. vypadalas paradne, neotrele :)

    ReplyDelete
  6. vypadáš uplně úžasně :) hrozně se mi líbí ta ozdoba ve vlasech a a afterparty fotka je vševystihující :)

    ReplyDelete
  7. Jsou krásný! Nechtěla by mě tvoje maminka taky zachránit? :)

    ReplyDelete
  8. úúžasný šaty!! :) souhlasím s tím, že není moc výběr, když člověk nechce neoriginální a korzetové...
    a krásně ses nalíčila i učesala! :)

    ReplyDelete

Díky za každý komentář <3